Bruiloft DJ show

"Elke bruiloft verdient een onvergetelijk dansfeest voor jong en oud!"

Inmiddels hebben we in de afgelopen 10 jaar op zeer veel bruiloften gedraaid met onze act “Bruiloft DJ’s”. Ondanks dat elke bruiloft uniek is, hebben we elk feest omgetoverd tot een ware disco waar de dansvloer altijd vol stond! Een onvergetelijke ervaring voor zowel het bruidspaar als de gasten maar ook ons zelf!

Voor elk aanvraag van een trouwfeest plannen wij een afspraak in met het huwelijkskoppel om elkaar voor te stellen en de planning voor de grote dag en feestavond te bespreken. Aan de hand van dit gesprek en de wensen van het huwelijkskoppel kunnen wij een op maat gemaakt voorstel maken om het bruiloftsfeest tot een ongekend dansfeest (disco!) te transformeren! 

bruiloft dj speciaal voor huwelijksfeesten limburg

Programma / Draaiboek

Naar aanleiding van het huwelijkskoppel ontwikkelen wij een volledig programma voor het bruiloftfeest waarbij rekening wordt gehouden met het programma van de gehele dag.

Dit betreft de tijden van alle activiteiten op de feestavond, de gewenste muziekgenres / nummers en eventuele andere voorkeuren. Daarnaast kunnen wij contact onderhouden met de ceremoniemeesters om de eventuele sketches voor te bereiden en feilloos te presenteren op de feestavond. In samenspraak onderhouden wij tevens contact met de feestlocatie voor de transport, opbouw en afbreek mogelijkheden.

Door de jarenlange ervaring van dit proces weten wij precies hoe wij de feestavond doeltreffend  kunnen inrichten en er een top feest van kunnen maken die voldoet aan het draaiboek van het huwelijkskoppel.

Feestavond

Op de betreffende dag zijn wij als ware in dienst van het huwelijkskoppel en stellen samen alle wensen vast waaronder de gewenste muziekkeuzes. Wij passen ons vrijwel altijd met de juiste muziekgenres aan.

Omdat wij altijd met twee DJ’s zijn kunnen wij goed het publiek monitoren en er goed op inspelen met de juiste actieve party-muziek om iedereen te entertainen. Muzikale verzoekjes die passen op het moment van de avond kunnen wij uiteraard afspelen, wij zijn namelijk voorzien van een complete databank aan muziek waardoor wij vrijwel elk nummer kunnen raadplegen.

Advies & Tips voor een waanzinnig feest

Lees ons uitgebreide advies en de vele tips om een onvergetelijke feestavond van jullie bruiloft te maken!

Dit op basis van onze ruime ervaring van het draaien op bruiloftsfeesten.

feest dj limburg bruiloft
“ Elke bruiloft is voor ons een geweldige en leuke uitdaging! Wij toveren jullie bruiloftsfeest met veel kennis, passie en plezier om tot een ware disco om een onvergetelijke dansavond voor jong en oud te realiseren! “
Loek & Frank
Feest DJ's Limburg

Professioneel geluidsysteem

deejay in limburg voor maximaal feest met discovloer verlicht

Professioneel lichtsysteem

feestende mensen met de beste muziek dj in limburg

Actieve DJ show met dansgarantie

feest dj limburg disco feest bruiloft

Inclusief opbouwen & afbreken

phobooth verhuur in limburg roermond sittard

Photobooth of Verlichte dansvloer

Bruiloftshow's

Deze show’s zijn perfect afgestemd aan jullie bruiloft om er een onvergetelijk actief dansfeest van te maken voor het gehele publiek van jong tot oud! Met onze ruime ervaring spelen wij precies in op jullie muzikale wensen en de voorkeuren van het publiek.
Wij zijn de gehele feestavond aanwezig om er voor te zorgen dat het feest goed wordt begeleidt. Wij zijn dus niet alleen DJ’s maar nemen het hele entertainment stuk over incl. begeleiding van mogelijke sketches en aankondiging van artiesten/sprekers.

Bruiloftshow 1

Deze compacte bruiloftshow is perfect voor een bruiloft tot 100 personen met een compleet professioneel geluid- en lichtsysteem. Wij (Loek & Frank)  komen bij jullie op bezoek om de bruiloft te bespreken en om alles goed af te stemmen.

Op de feestavond realiseren wij alle systemen en ondersteunen de ceremoniemeesters met mogelijke optredens. Wij garanderen een onvergetelijk feest voor jong & oud waarbij de focus ligt om de dansvloer te vullen met de juiste party muziek!

Richtprijs: 975,- incl

Bruiloftshow 2

Deze complete bruiloftshow is perfect voor een grote bruiloft tot wel 250 personen met een uitgebreid en compleet professioneel geluid- en lichtsysteem. Wij (Loek & Frank)  komen bij jullie op bezoek om de bruiloft te bespreken en om alles goed af te stemmen.

Op de feestavond realiseren wij alle systemen en ondersteunen de ceremoniemeesters met mogelijke optredens. Wij garanderen een onvergetelijk feest voor jong & oud waarbij de focus ligt om de dansvloer te vullen met de juiste party muziek!

Richtprijs: 1300,- incl.

Extra apparatuur en attributen

Lichteffecten

extra lichteffecten bij een bruiloft disco

Extra licht nodig? Van LED spot tot moving head.

Laser

dj venlo bruiloft feest huwelijk

Unieke laser met mogelijkheid tot tekst verwerking 

Rookapparaat

huwelijksfeest dj voor een top bruiloft met photobooth

Om de lichteffecten extra mooi te maken, een lichte nevel

Beamer

bruiloft beamer voor sketches

Beamer en scherm voor alle toepassingen

Speakers

bruiloft dj venlo speakers

Extra professionele speakers voor o.a. monitoring

Microfoon

bruiloft dj microfoon voor feest

Bekabelde of draadloze microfoons

Karaoke set

Karaoke set met 33.000 nummers, ongetwijfeld een succes! Link

Photobooth

Laat gasten hun eigen foto maken, incl. afdrukken. Link

bruiloft verlichte disco dansvloer roermond

Verlichte disco dansvloer

Een verlichte disco dansvloer is de ultieme oplossing om Een (bedrijfs)feest of bruiloftfeest compleet te maken!

Wij leveren een sensationele flinterdunne verlichte dansvloer die speciaal ontwikkeld is om elk type feest of evenement om te toveren tot een ware disco! Uit ervaring weten wij dat de discovloer 100% dansgarantie geeft!

Onze verlichte LED dansvloer is flinterdun (3 cm!) en is leverbaar in 16, 20 en 25 m2 formaat. De tegels wisselen elkaar af met kleuren en vormen verschillende patronen, een echte eyecatcher.

Let op, de vloer is enkel geschikt voor een rechte ondergrond en gebruik bij avond/nacht.

Openingsdans mix

Wij hebben in het verleden vaak de vraag gekregen of wij een mix konden maken van geselecteerde muzieknummers. Dit veelal voor gebruik van speciale (dans) acts, presentaties of een bruiloft openingsdans.

Wij kunnen een op maat gemaakte mix maken bestaande uit verschillende nummers voor jullie openingsdans.

Let op: Het ontwikkelen van een mix kan tijdintensief zijn, de gemiddelde levertijd is daarom anderhalve week.

Reserveren / Boeken

Heb je interesse in een van onze Bruiloft DJ show’s? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier op onze contactpagina in te vullen. We nemen binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Groet Loek & Frank

Promotievideo

Een kleine impressie van enkele feesten samengevat in een korte video.