DJ shows en prijzen

Elk feest is uniek maar het doel is hetzelfde, het moet een onvergetelijk feest worden voor alle gasten!

Omdat elk feest uniek is, is maatwerk te allen tijde vereist. Vandaar dat wij altijd een persoonlijke afspraak inplannen met de organisatie om gezamenlijk het feest of evenement te bespreken.  Aan de hand van de wensen bepalen wij samen het type DJ pakket wat nodig is en hoe wij dit perfect op de wensen van de organisatie kunnen afstemmen.

Wij hebben drie verschillende DJ Drive-In pakketten voor kleine tot grote feesten en evenementen. Deze pakketten bevatten allemaal:

  • Professioneel geluidsapparatuur
  • Professioneel lichtapparatuur
  • Vakkundige DJ’s Loek en/of Frank

Deze pakketten naar wens uitgebreid worden met extra attributen. Voor bruiloftfeesten hebben wij een speciaal pakket samengesteld, dit tref je hier aan.

dj shows in limburg party bedrijfsevenement

Waarom Feest DJ Limburg?

Wij zijn een team van twee ervaren DJ’s die ruim 16 jaar actief zijn in het vak. De nodige kennis en ervaring wordt altijd toegepast om een enthousiaste en actieve, licht, geluid en DJ show te realiseren met als doel iedereen op de dansvloer te krijgen!

Daarnaast draaien wij altijd samen waardoor één persoon actief is met het feilloos mixen van de muziek en de andere persoon de lichteffecten afstemt op de muziek en de dansvloer controleert of de juiste feestmuziek wordt gespeeld. 

Ons doel is om met de juiste dans- en feestmuziek een onvergetelijk feest van te maken met 100 % dansgarantie!

bruiloft dj limburg disco

Onze speciale Bruiloft Show

Ongeveer 10 jaar geleden zijn wij gestart met onze Bruiloft DJ show, inmiddels hebben wij veel bruiloften mogen voorzien van een unieke licht, geluid en DJ show!

Wij draaien altijd samen waarbij één persoon de muziek feilloos in elkaar mixt en de andere persoon een mooie lichtshow creëert en de dansvloer monitort om de perfecte actieve dansbare muziek te draaien! 

We maken er immers altijd een complete actieve en enthousiaste disco show van met als doel jong en oud op de dansvloer te krijgen!

" De DJ’s bepalen de stemming van de avond, daarom spelen wij altijd in op de muziekvoorkeuren van het publiek! De muziek mixen wij feilloos in elkaar en de discolampen worden hier perfect op afgestemd. Wij realiseren een actieve disco show waarbij de dansvloer volledig wordt gevuld! "
Loek & Frank
Feest DJ's Limburg

Professioneel geluidsysteem

deejay in limburg voor maximaal feest met discovloer verlicht

Professioneel lichtsysteem

feestende mensen met de beste muziek dj in limburg

Actieve DJ show met dansgarantie

feest dj limburg disco feest bruiloft

Inclusief opbouwen & afbreken

phobooth verhuur in limburg roermond sittard

Photobooth of Verlichte dansvloer

Pakket 1: DJ + Geluid & Lichtsysteem

Onze eerste show is een compact pakket om een uniek feest te maken! Het betreft een compleet licht- en geluid- en DJ systeem voor een feest tot 50 personen te voorzien van een actief feest.

Uiteraard is dit tezamen met DJ’s Loek of Frank die de juiste muziek uitzoeken voor het publiek en kleine disco lichtshow realiseren.

Richtprijs: 650,-

Pakket 2: DJ + Geluid & Lichtsysteem​

Onze tweede show is een uitgebreid pakket met een licht, geluid en DJ systeem om elk feest tot een ware disco om te toveren! Dit samen met twee DJ’s (Loek & Frank) om het er voor te zorgen dat het een knalfeest wordt waarbij de focus ligt op een volle dansvloer.

Dit pakket is geschikt voor een feest tot 100 personen.

Richtprijs: 900,- incl.

Pakket 3: DJ + Geluid & Lichtsysteem​

Dit pakket is identiek aan pakket 2 maar dan uitgebreid met een sterker geluidsysteem en een uitgebreider lichtsysteem om een grotere zaal te voorzien van een complete licht- en geluidshow.

Uiteraard bij dit pakket ook DJ Loek & Frank om de gasten op het feest te enthousiasmeren en er voor te zorgen dat iedereen de dansvloer op komt!

Dit pakket is geschikt voor een feest tot 250 personen.

Richtprijs: 1200,- incl.

Pakket 4: DJ + Geluid & Lichtsysteem

Dit pakket betreft ons volledige geluid + lichtsystemen. Ideaal voor een evenement in een grote zaal of voor een buitenevenement. Dit pakket kan naar wens worden afgestemd en uitgebreid met de nodige extra attributen.

 

Ook bij dit pakket verzorgen zowel Loek als Frank een uitgebreide DJ show. Indien nodig kan een band worden aangestuurd en wordt er een dedicated lichtman ingezet om de show te voorzien van een spectaculaire lichtshow.

Dit pakket is geschikt voor een evenement tot 1000 personen. Dit kan worden uitgebreid afhankelijk van de vraag, dit wordt besproken in een afspraak.

Richtprijs: € 1499,- (afhankelijk van aanvraag)

Extra apparatuur en attributen

Lichteffecten

movinghead feest dj limburg disco show

Extra licht nodig? Van LED spot tot moving head.

Laser

laser dj feest limburg sittard kerkrade

Unieke laser met mogelijkheid tot tekst verwerking 

Rookapparaat

rookmachine verhuur deejay feest discjockey

Om de lichteffecten extra mooi te maken, een lichte nevel

Beamer

beamer huren dj limburg feest

Beamer en scherm voor alle toepassingen

Speakers

speakers dj disco dansen feest huren party

Extra professionele speakers voor o.a. monitoring

Microfoon

microfoons verhuur limburg feest dj bruiloft

Bekabelde of draadloze microfoons

Karaoke set

Karaoke set met 33.000 nummers, ongetwijfeld een succes! Link

Photobooth

Laat gasten hun eigen foto maken, incl. afdrukken. Link

Verlichte disco dansvloer verhuur voor feesten en evenementen

Verlichte disco dansvloer

Een verlichte disco dansvloer is de ultieme oplossing om Een (bedrijfs)feest of bruiloftfeest compleet te maken!

Wij leveren een sensationele flinterdunne verlichte dansvloer die speciaal ontwikkeld is om elk type feest of evenement om te toveren tot een ware disco! Uit ervaring weten wij dat de discovloer 100% dansgarantie geeft!

Onze verlichte LED dansvloer is flinterdun (3 cm) en is leverbaar in 16, 20 en 25 m2 formaat. De tegels wisselen elkaar af met kleuren en vormen verschillende patronen, een echte eye-catcher!

Let op, de vloer is enkel geschikt voor een rechte ondergrond en gebruik bij avond/nacht

Muziek remix of openingsdans mix

Wij hebben in het verleden vaak de vraag gekregen of wij een mix konden maken van geselecteerde muzieknummers. Dit veelal voor gebruik van speciale (dans) acts, presentaties of een bruiloft openingsdans.

Wij kunnen een op maat gemaakte mix maken bestaande uit verschillende nummers. Vraag naar de mogelijkheden en toepassing.

Let op, het ontwikkelen van een mix kan tijdintensief zijn, de gemiddelde levertijd is daarom anderhalve week.

Reserveren / Boeken

Heb je interesse in een van onze DJ show’s? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier op onze contactpagina in te vullen. We nemen binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Groet Loek & Frank

Promotievideo

Een kleine impressie van enkele feesten samengevat in een korte video.