Wie zijn wij?

Aangenaam, wij zijn Loek & Frank, twee DJ’s met een grote passie voor muziek en feest!

Wij zijn inmiddels al ruim 16 jaar actief in het vak en draaien met een grote passie, lol en plezier op elk type feest met als doel om de dansvloer te vullen! Het geeft ons energie om iedereen aan het dansen te krijgen met de juiste muziek, licht en DJ show!

In de afgelopen 18 jaar hebben wij veel gedraaid in cafés, evenementen en (bruiloft)feesten in Limburg, Brabant. De focus lag altijd op de bezoekers te entertainen met de juiste muziek met als doel om iedereen te laten swingen op de beats! Toen we gingen studeren (Frank in Breda en Loek in Eindhoven) werd onze horizon vergroot en draaiden we in vrijwel elke studentenkroeg en op grotere festivals en feesten. De samenwerking werd na enkele jaren steeds intensiever en tegenwoordig draaien we te allen tijde samen om een complete actieve show te realiseren.

dj loek en frank limburg feest disco verlichte vloer
dj feest limburg photobooth verhuur

In deze tijd hebben we veel geleerd en ook zeer veel ervaring opgedaan wat betreft de juiste muziekkeuze bij het juiste publiek. Deze kennis passen wij tot op de dag van vandaag nog steeds toe door de meest actieve dansbare muzieknummers te draaien waar het publiek los op gaat. Wij zijn bekend met vrijwel alle actieve dansbare muziek genres vanaf de jaren 60, 70, 80 ,90 , ’00 en de muziek van nu! Zolang de muziek maar actief, dansbaar en herkenbaar is om er een top feest van te maken! Laten we eerlijk zijn, de muziek is een van het belangrijkste elementen voor een geslaagd feest! 😊

Tegenwoordig draaien we altijd samen op elk type feest, dit van een bedrijfsfeest, bruiloftfeesten en evenement in vrijwel elk genre. Echter, voor elk type feest passen wij onze planning, systeem en show volledig aan.

“Ons doel is om er een onvergetelijk knalfeest van te maken waarbij iedereen de dansvloer op gaat! Dit doen wij altijd samen waardoor het een complete show wordt!”

deejay discjockey limburg feest

Omdat wij altijd samen draaien kunnen wij er een complete show van maken waarbij één persoon de muziek feilloos in elkaar mixt en de andere persoon de gasten op het feest observeert en de juiste muziek alvast uitzoekt en de discolampen perfect aan de muziek afstemt. Na elk kwartier wisselen we van rol waarmee wij de muziek dynamisch houden waardoor het feest continu door kan blijven gaan. Dit doen wij te allen tijde met onze eigen DJ systemen die speciaal zijn afgestemd om een complete show te maken voor elke type bedrijfsfeest, bruiloftfeest of evenement.

Bij elke DJ aanvraag plannen wij altijd een afspraak met de klant in om elkaar te leren kennen en de wensen voor het feest perfect af te stemmen. Met deze afspraak weten wij zeker dat wij jullie feest tot een succes gaan maken! 

 

Naast de actieve rol als DJ duo verhuren wij los Photobooths met gepersonaliseerde foto’s met tekst en logo’s die direct afgedrukt kunnen worden. Om een feest volledig af te maken, verhuren wij Disco Dansvloeren, hiermee garanderen wij 100 % dansgarantie!

Muziekgenres

Door de jarenlange ervaring en de diversiteit aan feesten en evenementen waar wij hebben gedraaid als DJ hebben wij veel kennis opgedaan wat betreft muziek. Hierdoor zijn wij allround inzetbaar en kunnen wij altijd inspelen op het publiek met de juiste feestmuziek om het publiek te enthousiasmeren om te dansen!

Jaren 60

Let's twist again!
dj discjockey feest roermond
feest dj panningen helden

Jaren 70

Boogie wonderland!
deejay party disco limburg
feest dj weert discjockey feest

Jaren 80

Don't stop till you get enough!
roermond feest dj voor een uniek feest
feest dj limburg de beste djs voor een geweldig bredrijfsfeest

Jaren 90

Backstreet's back!
de in roermond verhuur

Jaren 00-10

Nog vers in het geheugen!
limburgse dj voor alle muziek ook bruiloften
feest djs in limburg huren de allerbeste

Top 40

De muziek van nu!
photobooth dj limburg
top 40 dj in limburg venlo roermond

Karaoke

Complete karaoke set!
karaoke set huren venlo roermond limburg
karaoke feest dj set huren limburg

Het foute uur

Spice Girls / Casanova!
veruckte stunden dj foute muziek lachen feest
feest dj foute muziek feestje bouwen limburg

Meezingers

Dans jij de hele nacht met mij
feest meezingen karaoke dj limburg
feest dj limburg voor party feesten disco geluid

Nederlands

Zij weet het!
dj boxmeer feest bruiloft

Vastelaovend

Weej zien dr gruuets op!
vastelaovend carnaval dj deejay limburg venlo
carnaval vastelaovend venlo dj

Duits / Schlager

Oktoberfest!
schlager dj limburg feest oktoberfest dj
oktoberfest dj deejay in limburg

R&B / HipHop

Old School R&B en HipHop
feest dj venlo party
deejay feest dansen party limburg

Happy Hardcore

Hardcore feelings
deejay venlo feest party
dj venlo disco in limburg

Rock

Smells like teen spirit!
feest dj roermond party verhuur huren
dj huren in limburg

House / Dance

Van Boiler room tot Awakenings
feest maastricht dj deejay
house dj feest party limburg