Photobooth verhuur Limburg

De Photobooth maakt elk bruiloftfeest, bedrijfsfeest of evenement compleet! 

De sfeerverhogende Photobooth (ook wel bekend als fotohokje) geeft gasten de mogelijkheid om zelf foto’s en filmpjes te maken. Dit mogelijk gepaard met leuke en grappige attributen (props).

 

De foto’s worden direct afgedrukt met de professionele ingebouwde fotoprinter in slechts 10 seconden. Het foto- en videomateriaal geeft een geweldig beeld van het feest of evenement en laat leuke herinneringen achter zowel digitaal als gedrukt.

photobooth huren limburg

Hoe functioneert de Photobooth?

De PhotoBooth is een kast die wij voorafgaand aan jullie (bedrijfs)feest of bruiloftfeest leveren en installeren. Tijdens het feest Vervolgens kunnen de gasten, bijvoorbeeld bij binnenkomst, zelf eenvoudig foto’s (en / of) filmpjes maken door op het touchscreen van de Photobooth de fotosessie te starten. De gasten krijgen dan enkele seconden de tijd voordat de foto wordt gemaakt. Dit kunnen meerdere foto’s per foto zijn, bijvoorbeeld 4 kleine foto’s. Indien gewenst, worden er speciale zogeheten “props” of leuke attributen meegeleverd die nog meer sfeerverhogend werken. Dit zijn o.a. grappige hoeden, maskers, snorren, brillen, kleding en andere attributen. De gasten hebben de mogelijkheid om een zo uniek en leuk mogelijke foto te maken. Zie onze website voor meer informatie: www.photobooth-limburg.nl

Mogelijkheden van de Photobooth

De Photobooth is een veelzijdig apparaat voor verschillende doeleinden ingezet kan worden.

photbooth limburg fotohokje fotozuil

Photobooth A

Gasten kunnen eenvoudig zelf foto’s maken met de Photobooth. 

Prijs: € 174,-

photobooth verhuur in limburg weert venlo venray boxmeer roermond

Photobooth B

Gasten kunnen eenvoudig zelf foto’s maken met de Photobooth. De foto’s worden direct afgedrukt met de professionele ingebouwde fotoprinter. 

Prijs: € 224,-

photobooth goedkoop in limburg huren voor feest of bruiloft

Photobooth C XL

Grote fotozuil (2 meter hoog) met ingebouwde spiegel en geïntegreerd beeldscherm. Uniek design waarmee op een creatieve en unieke wijze de gasten foto’s kunnen maken.

Prijs: € 299,-

photoboot fotozuil huren in limburg venlo roermond helden panningen venray

Extra functionaliteit en attributen

Om de lol en plezier factor nog meer te versterken is het mogelijk het pakket verder uit te breiden. Daarnaast is het ook mogelijk om alle foto’s en video’s van uw feest op een speciale website te laten zetten.

photo booth limburg verhuur de beste fotohokje

Indeling van foto's

Hier beneden treft u vier verschillende templates aan waarin de Photobooth foto’s kan schieten en afdrukken. Bijvoorbeeld: 4 foto’s zijn daadwerkelijk 4 verschillende foto’s. Daarnaast kan er optioneel eigen tekst en/of logo’s worden toegevoegd.

Handig om te weten: Wij leveren naast de hoogwaardige grote foto’s aan van 10×15 cm ook fotostrips aan met 2 foto’s incl. logo/tekst of 3 foto’s zonder logo/tekst

photobooth limburg verhuur fotohokje selfiebox (4)
photobooth limburg verhuur fotohokje selfiebox (1)
photobooth limburg verhuur fotohokje selfiebox (3)
photobooth limburg verhuur fotohokje selfiebox (2)
limburg fotostrips photobooth huren voor bruiloft
bruiloft feest dj roermond
photbooth roermond huren feest evenement (3)
photbooth roermond huren feest evenement (1)
huur een photobooth in limburg met een dj voor feest
photobooth huren in limburg samen met een dj discjockey
fotostrips met photobooth dj in limburg artiesten huren