FAQ – Vragen en antwoorden over Feest DJ’s in Limburg

Wat is het verschil tussen een normaal DJ optreden en een bruiloft DJ optreden? 

Voor een DJ optreden inclusief licht- en geluidsysteem wordt normaliter 4 tot 5 uur draaitijd gerekend. Daarbij komen nog de logistieke activiteiten zoals transport heen, opbouwen en afbreken en transport terug. 
Een bruiloft vergt in praktijk meer voorbereiding voor de DJ’s, denk hierbij o.a. aan een persoonlijk gesprek om de wensen van het huwelijkskoppel te bespreken en het bijbehorend draaiboek. Daarnaast wordt er voor een bruiloft altijd rekening gehouden met een langere draaitijd.  Lees hier meer over onze Bruiloft DJ show

Hoe vraag ik een offerte voor een DJ aan? 

Het is mogelijk om online een offerte aan te vragen maar normaliter plannen wij bij voorkeur een afspraak in om onszelf voor te stellen en om de wensen van de klant vast te stellen. Wij vinden het belangrijk dat er altijd persoonlijk contact is. 
Aan de hand van deze informatie kunnen wij een op maat gemaakt offerte samenstellen die perfect is afgestemd aan de wensen van de klant. Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn de kosten voor een DJ? 

De kosten kunnen variëren per pakket. Een DJ show bedraagt normaliter tussen de € 599,- excl.  dit is afhankelijk van de wensen van de klant. Zie meer informatie hier.

Wat is het werkgebied van Feest DJ Limburg? 

Wij zijn actief in geheel Limburg en met name in de regio Venlo, Roermond, Weert, Venray, Helden/Panningen, Horst, Sittard, Geleen en Maastricht. 
Neem gerust contact met ons op, elke aanvraag is bespreekbaar.

Hoe zorgen de DJ’s ervoor dat het een leuk feest wordt? 

Wij draaien te allen tijde met twee personen om er een onvergetelijk feest van te maken. Aan de hand van de vooraf bepaalde muziekwensen draait een persoon de muziek feilloos in elkaar. De andere persoon stemt de disco lampen goed af op de muziek en heeft contact met de gasten op de dansvloer om te controleren of de show goed is afgestemd aan iedereen zijn wensen.  
Na elk half uur wisselen de DJ’s van activiteit om er zo een dynamische show van te maken waarbij de dansvloer gevuld blijft.

Hoe begeleiden de DJ’s de feestavond?

De dj’s zijn van tevoren bekend met het draaiboek en stellen zelf een planning op voor betreffende avond. Aan de hand van deze planning wordt altijd ingespeeld op de activiteiten die gaan plaatsvinden op betreffend feest. 
Omdat wij altijd met twee personen zijn, kunnen wij de avond op deze wijze goed begeleiden. Een persoon houdt zich actief bezig met de show en andere persoon kan bijv. Eventuele sketches of bands begeleiden.  

Hoe worden de DJ spullen opgebouwd en weer afgebroken? 

Normaliter worden de DJ, licht- en geluidsystemen ruim voordat het feest begint opgebouwd om problemen te voorkomen.  
Als het feest is afgelopen worden de spullen afgebroken en meestal weer vervoerd. Echter, het kan voorkomen dat de spullen de dag na het feest in de morgen worden opgehaald. Dit is afhankelijk van de situatie en wordt van tevoren altijd overlegd. 

Kunnen de DJ’s mijn favoriete muzieknummers afspelen?

Voor elk evenement of feest wordt gevraagd aan de organisatie welke muziek en genres de voorkeur genieten. Daarnaast is het mogelijk om een muzieklijst te genereren met favoriete nummers.  Aan de hand van deze muzieklijst wordt de show voor betreffend feest afgestemd. 

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het een onvergetelijk (bruiloft) feest wordt? 

Er zijn enkele ingrediënten die nodig zijn om een feest te laten slagen. Dat zijn o.a. een actief feestpubliek en een goede feestlocatie.  
Echter, het meest belangrijkste is een goede DJ die inspeelt op het publiek. Zo moet de avond meestal rustig beginnen op een laag volume waarbij het publiek kan wennen aan de omgeving. De avond wordt vervolgens opgebouwd met steeds meer actieve en dansbare muzieknummers en op het hoogte punt moet de DJ knallen met een spectaculaire DJ show met bekende, actieve dansbare muziekknallers waarop het gehele publiek losgaat. 
Als de DJ goed zijn werk doet, staat de dansvloer te allen tijde vol!

Hoe kan ik een (bruiloft-)feest nog leuker maken? 

Uiteraard is een goede DJ van groot belang maar er zijn nog andere sfeerverhogende feestattributen zoals een Photobooth waar bij de gasten zelf hilarische foto’s kunnen maken en afdrukken. Lees hier meer over de Photobooth verhuur.
Of een verlichte disco dansvloer waarbij het hele feest wordt omgetoverd tot een echte disco! Lees hier meer over verlichte discovloer
Daarnaast kan een karaoke set ervoor zorgen dat iedereen echt losgaat op zijn of haar favoriete nummers!  Lees hier meer over de karaoke set verhuur.
Kijk verder op onze website, je treft hier meer informatie over aan.