Welkom bij Feest DJ's Limburg

Het meest actieve DJ team in Limburg voor een knalfeest!

Wij zijn Loek & Frank, twee DJ’s met een grote passie voor muziek en feest!

Wij zijn inmiddels al ruim 16 jaar actief in het vak en draaien met een grote passie, lol en plezier op elk type feest met als doel om de dansvloer te vullen! Het geeft ons energie om iedereen aan het dansen te krijgen met de juiste muziek, licht en DJ show! Dit doen wij met de normale DJ show of de speciale Bruiloft DJ show.

Naast het actief draaien verhuren wij tevens bijpassende feestattributen zoals PhotoBooths, Verlichte Disco-Dansvloeren en Karaoke-sets om een bruiloft- of bedrijfsfeest om te toveren tot een ware disco! Wij garanderen daarom dan ook altijd 100% Dansgarantie!

interviews met beste djs van limburg disco feest

Magazine interview

Enkele jaren geleden werden wij uitgenodigd om een interview te geven voor een Magazine. Dit met als onderwerp de actieve feest en DJ show’s die wij op zeer veel bruiloftfeesten hebben gerealiseerd. 

Geïnteresseerd in de historie en de achtergrond van de Feest DJ’s Limburg met de bruiloftshow? Wil je daarnaast weten wat onze ervaringen zijn wat betreft unieke Bruiloftsshows? Lees het interview hier!

Wat maakt Feest DJ Limburg nu zo compleet?

Altijd 100 % dansgarantie

Professioneel apparatuur

Uitgebreide muziek en feestkennis!

Altijd twee DJ's aanwezig

PhotoBooth voor de hilarische foto's

Beoordelingen van enkele klanten

"Jullie hebben veel complimenten gekregen"

Hallo Frank & Loek,
 
Wij willen jullie heel erg bedanken voor het maken van een super feest met ons afgelopen vrijdag. De verschillende soorten stijlen muziek die afwisselend werden gedraaid liepen perfect in elkaar over, er was geen rare overgang en het feest bleef ook echt op gang daardoor.
Jullie hebben veel complimenten gekregen, iedereen heeft zich enorm geamuseerd, wij ook!
 
Nogmaals dank!
 
Groetjes,
Bram en Rianne Vleugels
Bruiloftsfeest  17 juni 2022
10/10

'voelde de feestavond samen goed aan''

We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de geweldige show op ons feest! We hebben echt genoten van een super disco! Iedereen was echt enthousiast en er werd flink gedanst.

Jullie voelde de feestavond samen goed aan en speelde met de juiste muziek en effecten goed in op vrijwel alle gasten. We kregen veel positieve reacties! Als we over een paar jaar weer een feest of evenement organiseren benaderen we jullie weer.

Milou en Jeroen

Feestavond grote vereniging

10/10

'de dansvloer was non-stop vol'

Allereerst bedankt voor het draaien op onze bruiloft. We hebben genoten van een onvergetelijk feest!

Onze complimenten voor het draaien, vanaf de openingsdans tot 02:00 uur was de dansvloer non-top vol! Jullie speelde samen goed in op alle gasten, met de juiste muziek en een spectaculaire lichtshow! In een woord perfect!

We hebben veel complimenten over jullie gekregen van vrienden en familie, waarschijnlijk krijgen jullie binnenkort nog een telefoontje voor een nieuwe boeking 😉

Groetjes

Jordy & Michelle

Bruiloftsfeest

9.5/10

'bedankt voor het goede contact'

Heey Loek & Frank,

Bij deze willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie optreden en het leveren van de Photobooth. We zijn zeer tevreden over jullie enthousiasme tijdens de feestavond, jullie maakten er echt een ware disco van! Iedereen heeft flink gedanst!

Ook bedankt voor het goede contact, de tips en het helpen van onze ceremoniemeester bij de sketches. De foto’s van de Photobooth hebben we net digitaal ontvangen, bedankt daarvoor!

Frank & Jacqueline 

Bruiloftsfeest

9.5/10

'dat doen we volgend jaar weer!'

Hallo Frank & Loek,

Dit jaar was de kerstborrel wederom een groot succes met dankzij jullie. De hele afdeling heeft genoten van deze avond van een heerlijk diner, de voorstellingen en als laatst de mega disco die door jullie werd verzorgt.

Tevens ook bedankt voor het leveren van de photobooth, de foto’s en filmpjes zijn hilarisch. Echt leuk, dat doen we volgend jaar weer! Alvast een fijne kerst en jaarwisseling.

Kerstfeest

Ziekenhuis Viecuri Venlo

9.5/10

Voorbeeld van feest afgelopen maand.

bruiloft dj limburg disco

Bruiloft DJ Show

Ongeveer 10 jaar geleden zijn wij gestart met onze Bruiloft DJ show, inmiddels hebben wij veel bruiloften mogen voorzien van een unieke licht, geluid en DJ show!

Wij draaien altijd samen waarbij één persoon de muziek feilloos in elkaar mixt en de andere persoon een mooie lichtshow creëert en de dansvloer monitort om de perfecte actieve dansbare muziek te draaien! 

We maken er immers altijd een complete actieve en enthousiaste disco show van met als doel jong en oud op de dansvloer te krijgen!

PhotoBooth
verhuur

Unieke Photobooth fotosysteem met prof. printsysteem

limburg photobooth verhuur leuke fotohokje feest foto boot selfie box

DJ incl.
Licht & Geluid

Team van twee ervaren DJ’s voor elk type feest

limburg dj huren beste in discjockey voor top disco feest party

Verlichte dansvloer verhuur

De echte eye-catcher, verlichte disco dansvloer

limburg verlichte disco dansvloer huren de beste kwaliteit

Karaoke Set
verhuur

100% lachgarantie met de karaoke set 🙂 

limburg karaoke set huren voor bedrijfsfeesten dansen party

Feest DJ Limburg FAQ

Hierbeneden tref je enkele vragen en antwoorden aan omtrent onze diensten.

Feest DJ Limburg - Vragen & Antwoorden FAW

Wat is het verschil tussen een normaal DJ optreden en een bruiloft DJ optreden?

Voor een DJ optreden inclusief licht- en geluidsysteem wordt normaliter 4 tot 5 uur draaitijd gerekend. Daarbij komen nog de logistieke activiteiten zoals transport heen, opbouwen en afbreken en transport terug. Een bruiloft vergt in praktijk meer voorbereiding voor de DJ’s, denk hierbij o.a. aan een persoonlijk gesprek om de wensen van het huwelijkskoppel te bespreken en het bijbehorend draaiboek. Daarnaast wordt er voor een bruiloft altijd rekening gehouden met een langere draaitijd. Lees hier meer over onze Bruiloft DJ show

Hoe vraag ik een offerte voor een DJ aan

Het is mogelijk om online een offerte aan te vragen maar normaliter plannen wij bij voorkeur een afspraak in om onszelf voor te stellen en om de wensen van de klant vast te stellen. Wij vinden het belangrijk dat er altijd persoonlijk contact is. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een op maat gemaakt offerte samenstellen die perfect is afgestemd aan de wensen van de klant. Lees hier meer

Wat zijn de kosten voor een DJ?

De kosten kunnen variëren per pakket. Een DJ show bedraagt normaliter tussen de € 599,- excl. dit is afhankelijk van de wensen van de klant. Lees hier meer

Wat is het werkgebied van Feest DJ Limburg??

Wij zijn actief in geheel Limburg en met name in de regio Venlo, Roermond, Weert, Venray, Helden/Panningen, Horst, Sittard, Geleen en Maastricht. Neem gerust contact met ons op, elke aanvraag is bespreekbaar.

Hoe zorgen de DJ’s ervoor dat het een leuk feest wordt?

Wij draaien te allen tijde met twee personen om er een onvergetelijk feest van te maken. Aan de hand van de vooraf bepaalde muziekwensen draait een persoon de muziek feilloos in elkaar. De andere persoon stemt de disco lampen goed af op de muziek en heeft contact met de gasten op de dansvloer om te controleren of de show goed is afgestemd aan iedereen zijn wensen. Na elk half uur wisselen de DJ’s van activiteit om er zo een dynamische show van te maken waarbij de dansvloer gevuld blijft. Lees hier meer

Hoe begeleiden de DJ’s de feestavond?

De dj’s zijn van tevoren bekend met het draaiboek en stellen zelf een planning op voor betreffende avond. Aan de hand van deze planning wordt altijd ingespeeld op de activiteiten die gaan plaatsvinden op betreffend feest. Omdat wij altijd met twee personen zijn, kunnen wij de avond op deze wijze goed begeleiden. Een persoon houdt zich actief bezig met de show en andere persoon kan bijv. Eventuele sketches of bands begeleiden.

Hoe worden de DJ spullen opgebouwd en weer afgebroken?

Normaliter worden de DJ, licht- en geluidsystemen ruim voordat het feest begint opgebouwd om problemen te voorkomen. Als het feest is afgelopen worden de spullen afgebroken en meestal weer vervoerd. Echter, het kan voorkomen dat de spullen de dag na het feest in de morgen worden opgehaald. Dit is afhankelijk van de situatie en wordt van tevoren altijd overlegd.

Kunnen de DJ’s mijn favoriete muzieknummers afspelen?

Voor elk evenement of feest wordt gevraagd aan de organisatie welke muziek en genres de voorkeur genieten. Daarnaast is het mogelijk om een muzieklijst te genereren met favoriete nummers. Aan de hand van deze muzieklijst wordt de show voor betreffend feest afgestemd.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het een onvergetelijk (bruiloft) feest wordt?

Er zijn enkele ingrediënten die nodig zijn om een feest te laten slagen. Dat zijn o.a. een actief feestpubliek en een goede feestlocatie. Echter, het meest belangrijkste is een goede DJ die inspeelt op het publiek. Zo moet de avond meestal rustig beginnen op een laag volume waarbij het publiek kan wennen aan de omgeving. De avond wordt vervolgens opgebouwd met steeds meer actieve en dansbare muzieknummers en op het hoogte punt moet de DJ knallen met een spectaculaire DJ show met bekende, actieve dansbare muziekknallers waarop het gehele publiek losgaat. Als de DJ goed zijn werk doet, staat de dansvloer te allen tijde vol!

Hoe kan ik een (bruiloft-)feest nog leuker maken?

Uiteraard is een goede DJ van groot belang maar er zijn nog andere sfeerverhogende feestattributen zoals een Photobooth waar bij de gasten zelf hilarische foto’s kunnen maken en afdrukken. Lees hier meer over de photobooth.

Of een verlichte disco dansvloer waarbij het hele feest wordt omgetoverd tot een echte disco! Lees hier meer over de verlichte disco dansvloer

Daarnaast kan een karaoke set ervoor zorgen dat iedereen echt losgaat op zijn of haar favoriete muzieknummers! Lees hier meer

Kijk verder op onze website, je treft hier meer informatie over aan.