Welkom bij Feest DJ's in regio Weert!

Het meest actieve DJ team in Weert voor een knalfeest!

Wij zijn Loek & Frank, twee DJ’s met een grote passie voor muziek en feest!

Wij zijn inmiddels al ruim 16 jaar actief in het vak en draaien met een grote passie, lol en plezier op elk type feest met als doel om de dansvloer te vullen! Het geeft ons energie om iedereen aan het dansen te krijgen met de juiste muziek, licht en DJ show! Dit doen wij met de normale DJ show of de speciale Bruiloft DJ show.

Naast het actief draaien verhuren wij tevens bijpassende feestattributen zoals PhotoBooths, Verlichte Disco-Dansvloeren en Karaoke-sets om een bruiloft- of bedrijfsfeest om te toveren tot een ware disco! Wij garanderen daarom dan ook altijd 100% Dansgarantie!

Magazine interview

Enkele jaren geleden werden wij uitgenodigd om een interview te geven voor een Magazine. Dit met als onderwerp de actieve feest en DJ show’s die wij op zeer veel bruiloftfeesten hebben gerealiseerd. 

Geïnteresseerd in de historie en de achtergrond van de Feest DJ’s Limburg met de bruiloftshow? Wil je daarnaast weten wat onze ervaringen zijn wat betreft unieke Bruiloftsshows? Lees het interview hier!

Wat maakt Feest DJ Limburg nu zo compleet?

Altijd 100 % dansgarantie

Professioneel apparatuur

Uitgebreide muziek en feestkennis!

Verlichte Disco Dansvloer

PhotoBooth voor de hilarische foto's

Beoordelingen van enkele klanten

'voelde de feestavond samen goed aan''

We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de geweldige show op ons feest! We hebben echt genoten van een super disco! Iedereen was echt enthousiast en er werd flink gedanst.

Jullie voelde de feestavond samen goed aan en speelde met de juiste muziek en effecten goed in op vrijwel alle gasten. We kregen veel positieve reacties! Als we over een paar jaar weer een feest of evenement organiseren benaderen we jullie weer.

Milou en Jeroen

Feestavond grote vereniging

10/10

'dat doen we volgend jaar weer!'

Hallo Frank & Loek,

Dit jaar was de kerstborrel wederom een groot succes met dankzij jullie. De hele afdeling heeft genoten van deze avond van een heerlijk diner, de voorstellingen en als laatst de mega disco die door jullie werd verzorgt.

Tevens ook bedankt voor het leveren van de photobooth, de foto’s en filmpjes zijn hilarisch. Echt leuk, dat doen we volgend jaar weer! Alvast een fijne kerst en jaarwisseling.

Kerstfeest

Ziekenhuis Viecuri Venlo

9.5/10

'de dansvloer was non-stop vol'

Allereerst bedankt voor het draaien op onze bruiloft. We hebben genoten van een onvergetelijk feest!

Onze complimenten voor het draaien, vanaf de openingsdans tot 02:00 uur was de dansvloer non-top vol! Jullie speelde samen goed in op alle gasten, met de juiste muziek en een spectaculaire lichtshow! In een woord perfect!

We hebben veel complimenten over jullie gekregen van vrienden en familie, waarschijnlijk krijgen jullie binnenkort nog een telefoontje voor een nieuwe boeking 😉

Groetjes

Jordy & Michelle

Bruiloftsfeest

9.5/10

'bedankt voor het goede contact'

Heey Loek & Frank,

Bij deze willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie optreden en het leveren van de Photobooth. We zijn zeer tevreden over jullie enthousiasme tijdens de feestavond, jullie maakten er echt een ware disco van! Iedereen heeft flink gedanst!

Ook bedankt voor het goede contact, de tips en het helpen van onze ceremoniemeester bij de sketches. De foto’s van de Photobooth hebben we net digitaal ontvangen, bedankt daarvoor!

Frank & Jacqueline 

Bruiloftsfeest

9.5/10
bruiloft dj limburg disco

Bruiloft DJ Show

Ongeveer 10 jaar geleden zijn wij gestart met onze Bruiloft DJ show, inmiddels hebben wij veel bruiloften mogen voorzien van een unieke licht, geluid en DJ show!

Wij draaien altijd samen waarbij één persoon de muziek feilloos in elkaar mixt en de andere persoon een mooie lichtshow creëert en de dansvloer monitort om de perfecte actieve dansbare muziek te draaien! 

We maken er immers altijd een complete actieve en enthousiaste disco show van met als doel jong en oud op de dansvloer te krijgen!

PhotoBooth
verhuur

Unieke Photobooth fotosysteem met prof. printsysteem

Photobooth huren in Weert voor leuke fotohokje feest foto boot selfie box

DJ incl. Licht & Geluid

Team van twee ervaren DJ’s voor elk type feest

dj huren in Weert de beste discjockey voor top disco feest party

Verlichte dansvloer verhuur

De echte eye-catcher, verlichte disco dansvloer

Verlichte disco dansvloer in Weert huren de beste kwaliteit

Karaoke Set
verhuur

De topper om elk feest om te toveren tot een onvergetelijk feest

de beste karaoke set huren in Weert voor bedrijfsfeesten dansen party