Bedrijfsfeesten & Zakelijke evenementen

Speciaal voor bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen, vernieuwend en uniek entertainment in Limburg.

Sinds 2015 zijn wij actief met het ontwikkelen van complete bedrijfsfeest-entertainment pakketten. Dit houdt in een volledig samengesteld entertainmentprogramma waaronder dynamische spelactiviteiten, feest DJ’s, presentatie van het programma en de ontwikkeling van alle grafische en marketingonderdelen ter aankleding en promotie van het evenement. 

Het pakket is maatwerk en kan volledig zelf worden samengesteld. Tijdens een adviesgesprek bespreken we de wensen & mogelijkheden en geven wij ons advies. Vervolgens ontwikkelen wij een uniek programma met de bijbehorende attributen. Tijdens het evenement geven wij een complete show voor het meest unieke en leuke bedrijfsfeest zoals een kerstborrel of jubilea. Het pakket kan worden afgestemd voor bedrijfsfeesten en/of zakelijke evenementen van 50 tot maximaal 1000 gasten.

zakelijk entertainment voor bedrijfsfeest zoals kerstborrel in limburg

Entertainment tijdens het bedrijfsfeest

Naast de borrel, het diner en de muziek is het entertainment op een bedrijfsfeest steeds belangrijker waarmee het personeel op een ludieke wijze optimaal wordt vermaakt en betrokken bij de activiteiten. Het betreft een interactief en dynamisch spel waarmee iedereen aan deelneemt Dit gebeurt in de vorm van een grootse quiz die wordt ontwikkeld op basis van unieke bedrijf gerelateerde content of algemene pubquiz vragen.

Naast de entertainment activiteiten is het ook mogelijk om er een educatieve tint aan toe te voegen waarbij de focus voornamelijk op ontwikkeling ligt. Dit kan in de vorm van een korte DISC analyse (persoonlijkheidstest) of spelenderwijs de nieuwe strategie van het bedrijf presenteren met relevante opdrachten en vragen voor het personeel.

presentatie op bedrijfsfeest zakelijke evenementen in limburg

Showmaster / presentatie van evenement

Een feestavond moet te allen tijde goed worden begeleid met een showmaster om het publiek te informeren en instrueren over de activiteiten. Hier spelen wij altijd op in met de juiste toon en begeleiding. Dit betreft o.a. het welkom heten van de gasten, begeleiden van het programma en activiteiten en mogelijk het informeren over drank en / eetgelegenheden.

Dit is in afstemming met de organisatie en het daarvoor ontwikkelde draaiboek.

feest dj limburg voor complete party en feesten

Feest DJ's

Een van de belangrijkste onderdelen van een leuk bedrijfsfeest zijn actieve DJ’s die optimaal inspelen op het publiek met de juiste muziek om een positieve stemming te creëren. Met meer dan 15 jaar aan ervaring in het vakgebied weten wij precies hierop in te spelen.

Dit o.a. op het gebied van achtergrondmuziek, begeleidende muziek maar ook een echte sensationele disco waarmee wij 100 % dansgarantie garanderen. Uiteraard geheel afgestemd aan de wensen van de organisatie van het bedrijfsfeest of evenement. Lees hier meer over onze DJ shows

marketing van zakelijk feest en bedrijfsfeest in limburg roermond sittard heerlen kerkrade venray

Ontwikkeling van markting, communicatie en drukwerk

Met onze uitgebreide kennis aan grafisch design, (online) marketing en digitale communicatie, leveren wij op maat gemaakte marketing/communicatieve oplossingen. Dit kan in vele vormen op maat worden gemaakt waaronder:

  • Op maat gemaakt design en uitnodiging voor het evenement.
  • Een speciale event-website waarop gasten zich kunnen aanmelden.
  • Uniek ontwikkelt presentatie en bannermateriaal. (gedrukt en digitaal)
  • En vrijwel alle andere gerelateerde onderdelen die nodig zijn om het evenement te organiseren.
verhuur apparatuur dj in limburg

Licht, geluid, podia en multimedia apparatuur

Het entertainment voor elk bedrijfsfeest is uniek waarbij specifieke hardware en attributen nodig zijn. Denk hierbij aan licht & geluidsystemen, microfoons, beamers, podia, truss, spotjes en andere multimedia en decoratieve systemen. Een groot deel van deze systemen leveren wijzelf, daarnaast werken wij samen met partners voor het leveren en installeren van specifieke hardware die benodigd zijn voor het complete entertainmentprogramma voor het zakelijke evenement.

Een van de meest geliefde artikelen zijn de photobooths, lees hier meer.

" Naast onze functie als DJ’s faciliteren wij het entertainment voor actieve bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen waarbij wij de focus leggen op de samenwerking en betrokkenheid van alle gasten. Dit doen wij met een leuke & dynamische entertainmentshow in de vorm van spellen waarbij het gehele publiek wordt betrokken. Daarnaast zorgen wij voor een actieve muzikale begeleiding om een ultieme disco te creëren. "
Loek & Frank
Feest DJ's Limburg

Vragen of offerteaanvraag

Heb je vragen omtrent onze bedrijfsfeest en zakelijke evenementen show? Neem gerust contact met ons op, we plannen graag een afspraak in om met je mee te denken om een leuk en sensationeel feest te organiseren.

Loading